Skip to main content

Groene thee

De kracht van groene thee voor je huid

De kracht van Japanse groene thee is wetenschappelijk bevestigd. De heilzame werking van groene thee is door de eeuwen heen proefondervindelijk bewezen. In Japan hechten ze veel waarde aan schoonheid en hebben ze een bijzondere band met de natuur. De Japanse groene thee is al vanouds bekend om zijn gezondheidsbevorderende werking en de vertragende werking bij huidveroudering. Groene thee bevat van nature veel waardevolle stoffen: vitaminen, provitaminen, mineralen, aminozuren, selenium en anti-oxidanten zoals Epigallocathechinegallaat, Flavonoïden en Polyphenolen (zeer sterke antioxidatieve eigenschappen honderd maal effectiever dan vitamine C en vijfentwintig maal krachtiger dan vitamine E ter bescherming van de cellen en D.N.A.). Groene thee bestrijdt de vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor het verouderingsproces, verbetert de huidfuncties en verhoogt het immuunsysteem. Groene thee extracten hebben antibacteriële eigenschappen, ze vernietigen aantoonbaar het membraan, de buitenhuid van bacteriën en voorkomen daarmee bacteriële infecties.

Phyto Naturelle thee met ECHTE THEEBLAADJES! Die makkelijk kunnen ontvouwen en hun aroma afgeven. Als ondersteuning van de huidverbetering in de schoonheidssalon maar ook thuis.
Werking van groene thee drinken op het lichaam:

  • stimulerend en opmonterend
  • bevordert de spijsvertering
  • versterkt het immuunsysteem
  • verstevigt de bloedvaten
  • cholesterol verlagend
  • verhoogt de basisstofwisseling dus breekt vet af
  • remt het verouderingsproces
Nog een ander aspect van groene thee is dat het fluoride bevat voor sterke tanden en het drinken van warme dranken is beter omdat die de mond (en daardoor ook het gebit) beter spoelen en reinigen.

Heb je als consument interesse in onze groene thee producten? Bezoek dan snel onze webshop!

Zakelijk

Interesse in onze producten?

Vraag een zakelijk account bij ons aan.

Consument

Onze producten kopen?

Consumenten kunnen bestellen in onze online cosmetica winkel.